+36 1 700 8317

Webalkalmazás: kereskedjen bárhonnan mobiltelefonjáról

A profi befektetők nem csak az alacsony árakat tartják szem előtt, de különös hangsúlyt fektetnek a rugalmasságra is! Mostantól szeretnénk Ügyfeleinknek mobilitás terén is a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani! Mobil alkalmazásunk elérhető a web-en keresztül mobiltelefonról, vagy tabletről a https://m.degiro.nl oldalon.

Belépés a webalkalmazásba

Portfólió

Amint bejelentkezik web-es alkalmazásunkban, láthatja teljes portfóliójának áttekintését. Többek között megtekintheti portfóliójának aktuális értékét, portfóliója értékének napi változását, a készpénzalap értékét és a rendelkezésre álló szabad egyenleget. Itt találhatók meg aktuális pozíciói is, ezek mennyisége és aktuális ára. Jobbra látható a pozíció teljes értéke és az aznapi változás a pozíció értékében összeggel kiírva, valamint százalékos értékben. A jobb szélen található kis nyílra klikkelve akár megbízást is adhat fel papírral, pozícióval kapcsolatban.

Megbízások

Itt megtekintheti nyitott megbízásait, amiket akár módosíthat, vagy törölhet is.

Tranzakciók

Ebben a pontban tekintheti meg az mai napon történt utalásait.

Megbízás indítása

A jobb felső sarokban található “kis plusz” segítségével gyors megbízást adhat le. A kívánt terméket az ISIN azonosító megadásával találja meg legkönnyebben. Kedvencei közül is bármikor választhat terméket, a “Kedvencek” fülre kattintva. A termék sikeres kiválasztása után a megbízási ablak nyílik fel, ahol a webtraderhez hasonlóan vételi, vagy eladási megbízást adhat fel. A megbízás feladásánal tőzsdétőé függően látható az aktuális, vagy a késleltetett bid és ask ár, illetve mennyiség.

A web alkalmazás elérhető a mobiltelefonja, vagy tabletje böngészőjéről a https://m.degiro.nl oldalon.

 

Belépés a webalkalmazásba