Fektessen be applikációnkkal

Díjnyertes kereskedési applikációnk lehetségessé teszi, hogy kényelmesen mobiljáról fektessen be. Bárhol is legyen, portfóliója és befektetési lehetőségei mindig elérhető közelben lesznek.

Fektessen be a DEGIRO applikációval.

Mobil befektetés, valós idejű adatok, tőzsdei hírek és minden megbízás típusunk elérhető út közben.

Több, mint 50 tőzsde karnyújtásnyira.

Kereskedési applikációnkkal részvényekbe, kötvényekbe, ETF-ekbe (trackerek,) befektetési alapokba, opciós ügyletekbe és sok minden másba fektethet. Ezek a termékek világ minden táján található tőzsdéken jegyzettek, Észak-Amerikától Európáig, Ázsián keresztül Ausztráliáig. Természetesen a kereskedési applikációnkkal lehetősége van a böngészőben használt WebTrader-ből ismerős bármely megbízás típust használni. Ezért ugyanúgy tud a piac változásaira reagálni, mint a WebTrader böngésző verziójából.

Befektetési applikáció kezdőknek és haladóknak.

Rengeteg Ügyfelünk kíválóra értékelte applikációnkat az egyszerű használatért és a termékkínálatunkért.

A teljes befektetési élmény.

Szívesen fogadjuk visszajelzését!

Nagyon szívesen fogadjuk, ha beépített visszajelzés funkciónkkal tudatja velünk véleményét. Értékes számunkra, ha tudatja velünk, ha bármilyen problémába ütközik vagy bármilyen ötlete van applikációnk jobbá tételére. Rendszeresen újabb és újabb verzókat jelentetünk meg a felhasználói élmény javítása érdekében, amely fejlesztéseket az Ön visszajelzéseire alapozzuk.

Legjobb részvénykereskedési applikáció díjával jutalmazva.

A felhasználók az Apple store-ban -re, míg a Google Play Store-ban -re értékelték applikációnkat. Applikációnkat a legjobb kereskedési applikáció díjával jutalmazták az Egyesült Királyságban és Franciaországban:

Díj a legjobb mobil tőzsdei applikációért 2019-ben.

Financial Times & Investors Chronicle
Legjobb Mobil Részvénykereskedés (2019)

A Financial Times és az Investors Chronicle "Best Mobile Share Dealing" díjjal jutalmazta az applikációt felhasználóbarát felülete és a termékkínálatnak köszönhetően.

Award voor beste beleggingsapp 2018

Investment Trends
Legjobb Kereskedési Mobil App (2018)

Az Investment Trends kutatása alapján a DEGIRO sikere a francia befektetőknél az intiutív kereskedési applikációnak és alacsony költségeknek köszönhető.

Hozzon létre fiókot könnyedén

Csatlakozzon a több mint 2,5 millió ügyfélhez, akik már megbíznak bennünk.

Regisztráció

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.

A befektetés kockázattal jár.

icon_close

A DEGIRO az első, lakossági befektetők rendelkezésére álló diszkontbróker. A DEGIRO lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy világszerte egyedülállóan alacsony díjak mellett fektethessék be pénzüket. A DEGIRO-nak köszönhetően bárki befektetheti pénzét a világ minden táján. Korábban befektetésekre gyakran csak az európai vagy amerikai tőzsdén volt lehetőség, a DEGIRO-nál viszont a világ más pontjain található tőzsdékre és termékekhez is eljuthatnak a befektetők. Ez azt jelenti, hogy a befektetők sokkal jobban diverzifikálhatják vagyonukat. A DEGIRO tökéletes választás az ügyeiket online intéző befektetők számára. A DEGIRO az utolsó különbséget is megszüntette az intézményi és lakossági befektetők között. Ez a különbség nem más, mint a szolgáltatások díja, amely alapvető fontosságú a magánbefektetők befektetéseinek megtérülése szempontjából.

Logo

Dear investor,

We are re-evaluating our strategy regarding our services in the Hungarian market. For now, we have decided to stop on-boarding new clients. Our apologies for the inconvenience.

Kind regards,

DEGIRO

icon_close