A felhasználóbarát „webtrader” szolgáltatás

Önnek befektetőként természetesen szüksége van egy olyan alkalmazásra, amellyel könnyedén intézheti befektetéseit, okos eszközök és opciók segítségével, de felesleges funkciók nélkül. A felhasználóbarát webtrader felület segítségével Ön egy szempillantás alatt áttekinthet portfólióját és megbízásait, valamint követheti az árfolyamokat.

Kereskedési lehetőség a webtraderen keresztül hogy bárhonnan hozzáférjen befektetéseihez

Gyors menü

Gyorskeresési lehetőség, hogy ne veszítsen időt megbízásai leadásakorKívánsága szerint aktiválhatja a Gyors Menü funkciót is. A Gyors Menüben piaci információkat találhat, valamint fellelheti folyamatban lévő megbízásait és a teljesített tranzakcióit is, így bármelyik oldalról könnyen kezelheti portfólióját.

Gyors megbízás

Megbízások könnyű leadása az egyszeru kereskedést biztosítjaA Gyors megbízás gomb segítségével bármelyik oldalról könnyen és gyorsan elvégezheti tranzakcióit.

Valós időben futó árfolyamok

Valósidejű árakkal kereskedhet nállunk hogy pontos képet kapjon a termékek árairólA DEGIRO-n keresztül az összes főbb Európai tőzsdén igénybe veheti a valós időben futó árfolyamlista szolgáltatást.

A megbízási könyv mélysége

Megbízási könyv ami a jelenlegi BBO mutatja a kereskedett papírokrólÖn befektetőként természetesen szívesen betekintene a megbízási könyvbe. A DEGIRO-nál ezt 5 szint mélységig megtekintheti.

Adja le megbízását euróban

Megbízásait leadhatja különböző devizákban euróban vagy akár forintbanA DEGIRO-nál már pénzösszegben kifejezve is leadhatja megbízásait. Normális esetben ez megadott darabszám alapján történik, amit természetesen nálunk is továbbra is megtehet. Az ilyen típusú megbízás előnye, hogy Önnek nem kell többé számolnia, ha tudja, hogy milyen összeg ellenében kíván vásárolni vagy eladni. Ez praktikus, gyors és egyszerű eljárás.

Kedvencek listája

Kombinált megbízás előnyei a még olcsóbb díjak érdekébenA webtraderen összeállíthatja kedvenc termékei listáját. Ön így egyszerűen értesülhet az Önnek legfontosabb termékek árfolyamváltozásairól.

Kombinált megbízás (rövidesen elérhető lesz)

Fektessen be csak töredék részvényekbe amivel pénzt spórolhat meg és mégis befektetA kombinált megbízás segítségével Ön egyszerűen állíthatja össze diverzifikált portfólióját. A kombinált megbízás kisebb és nagyobb portfólióknál egyaránt alkalmazható.

Befektetés töredékekbe (rövidesen elérhető lesz)

Állítson össze saját kedvenc termékeiről listát hogy gyorsan hozzáférjen azokhoz a termékekhez amiket rendszeresen használA DEGIRO-nál egyedülálló szolgáltatás, hogy a részvények és derivatív termékek töredékeibe is be lehet fektetni. A töredékekbe történő befektetés ideális megoldás azon befektetők számára, akik kis portfólióval rendelkeznek, de szeretnék diverzifikálni azt. Így például vásárolhat 0,1000 Koninklijke Olie (Holland Királyi Olajtársaság) részvényt. Ha ezt valamennyi részvény esetén megteszi az AEX indexben, akkor így az AEX Index 0,1000 része lesz az Ön portfóliójában.

Mobile trader

Kereskedjen bárhol, bármikor mobil alkalmazásunk segítségével! A magyar nyelvű mobil szolgáltatás díjmentesen elérhető Ügyfeleink számára a https://m.degiro.nl/ weboldalon.

Igen, ügyfél szeretnék lenni Többet szeretnék tudni