+36 1 700 8317

Miért a DEGIRO-t válasszam?

1. Egyedülállóan alacsony díjak

A hozamot máshol nagyrészt a tranzakciós költségek mértéke határozza meg. A DEGIRO online brókerként áll a befektetők rendelkezésére. A DEGIRO-nál így Ön egyedülállóan alacsony árakon fektetheti be pénzét. A DEGIRO más online brókereknél akár 80%-kal olcsóbb díjakkal kínálja szolgáltatásait, így a hozam Önnél marad.

2. A világ szinte bármelyik tőzsdéjén befektetheti pénzét

A DEGIRO már évek óta aktívan működik szakmai befektetők brókereként. A DEGIRO infrastruktúrája teljes mértékben saját fejlesztésű. Ügyfeleink körében tudhatjuk Európa legaktívabb intézményi befektetőit is. Rendszereinken keresztül a világ bármelyik jelentősebb tőzsdéjén befektethet.

3. Nincs minimális érték, amelyet el kell érnie, ha ügyfelünk szeretne lenni

A DEGIRO-nál Ön azonnal, online módon válhat ügyféllé. Ehhez másodlagos banki azonosítást alkalmazunk. A DEGIRO-nál tartott számlájára a saját bankján keresztül, vagy a Sofort szolgáltatással utalhat pénzösszeget. Ezért csak a DEGIRO-nál teheti meg, hogy 5 percen belül a világ bármely pontján befektetheti pénzét.

 

Sikerült meggyőznünk? Akkor töltse ki a jelentkezési lapot és legyen Ön is az ügyfelünk!

 

További információk kérése

Ön a DEGIRO-tól történő információkéréssel hozzájárul ahhoz, hogy a DEGIRO ezzel kapcsolatban telefonon kapcsolatba lépjen Önnel. Ön ahhoz is hozzájárul, hogy a DEGIRO e-mailben információkat küldjön Önnek termékeiről és szolgáltatásairól. Ha nem szeretné, hogy telefonon hívjuk Önt, akkor leiratkozhat az info@degiro.nl e-mail címen. Ha nem szeretne kereskedelmi információkat kapni, akkor leiratkozhat a szolgáltatásról az info@degiro.nl e-mail címen.