Miért a DEGIRO?

Miért a DEGIRO?

Kereskedjen egyedülállóan alacsony árakon

A brókerjutalékok nagyban befolyásolhatják a hozamokat. A DEGIRO ezért diszkontárakat biztosít az ügyfelei számára.

A Világ szinte bármelyik tőzsdéjén eszközölhet befektetéseket

A DEGIRO már évek óta aktívan működik szakmai befektetők brókereként. A DEGIRO infrastruktúrája teljes mértékben saját fejlesztésű. Ügyfeleink körében tudhatjuk Európa legaktívabb intézményi befektetőit is. Rendszereinken keresztül a világ bármelyik jelentősebb tőzsdéjén befektethet.

Gyors, online regisztráció

A DEGIRO egy egyszerű, online regisztrációs folyamatot alakított ki. Mi a banki adatok alapján azonosítjuk az ügyfeleink személyazonosságát, így nincs szükség felesleges papírmunkára. A regisztrációs oldal kitöltése mindössze tíz percet vesz igénybe.

További információ kérése

Ön a DEGIRO-tól történő információkéréssel hozzájárul ahhoz, hogy a DEGIRO ezzel kapcsolatban telefonon kapcsolatba lépjen Önnel. Ön ahhoz is hozzájárul, hogy a DEGIRO e-mailben információkat küldjön Önnek termékeiről és szolgáltatásairól.

Amennyiben nem szeretné, hogy telefonon hívjuk Önt, akkor leiratkozhat az ugyfelek@degiro.hu e-mail címen. Ha nem szeretne kereskedelmi információkat kapni, akkor leiratkozhat a szolgáltatásról az ugyfelek@degiro.hu e-mail címen.