1. Ön egyedülállóan alacsony díjakkal veheti igénybe szolgáltatásainkat (AKÁR 80%-KAL KEDVEZŐBB ÁRON)

A hozamot máshol nagyrészt a tranzakciós költségek mértéke határozza meg. A DEGIRO-nál azonban nem! A DEGIRO egyedülállóan alacsony díjainak és nagyszámú befektetési lehetőségének köszönhetően a befektetők igazi diszkont brókere. A DEGIRO más online brókereknél akár 80%-kal olcsóbb díjakkal kínálja szolgáltatásait, ez pedig az Ön hozamát növeli.

Világszerte bárhonnan hozzáférhető kereskedési felület interneten keresztüli befektetésekhez

2. A világ bármely pontján eszközölhet befektetéseket

A DEGIRO már évek óta végez brókeri tevékenységet intézményi befektetők számára Európában. A DEGIRO infrastruktúrája teljes mértékben saját fejlesztésű. Rendszereinken keresztül a világ bármelyik jelentősebb tőzsdéjén befektetés eszközölhető. Nálunk bármelyik elképzelhető befektetési eszköz szóba jöhet.

3. A befektetések nem járnak rejtett költségekkel

A DEGIRO-nál díjmentesen nyithat számlát. A befizetést követően máris élvezheti a DEGIRO egyedülállóan alacsony díjait. A DEGIRO tarifái jól áttekinthetőek, így Ön mindig pontosan tudhatja, hogy miért és mennyit fizet, így nem érhetik kellemetlen meglepetések.

4. Biztonságos módon, kellő bizalommal fektetheti be pénzét

A DEGIRO már hosszú évek óta a szakmai befektetők megbízható partnere Hollandiában. Kiváló infrastruktúránknak köszönhetően évente több milliárd euró értékű tranzakciót bonyolítunk le. Az általunk alkalmazott technológia teljes mértékben megfelel a banki normáknak. A DEGIRO ezen felül a De Nederlandse Bank (DNB, Holland Állami Bank) és az Autoriteit Financiële Markten (AFM, Pénzpiaci Hatóság) felügyelete alatt áll. Önnek a bankoktól eltérően nem kell aggódnia a DEGIRO hitelképessége miatt. A DEGIRO-nál ugyanis az Ön befektetései egy különálló letétkezelőhöz kerülnek.

5. Nagyobb a befektetéshez rendelkezésre álló keret

A DEGIRO-nál egyedi tartalékkezelő rendszert dolgoztunk ki. Módszerünknek köszönhetően nagyobb az Ön által befektetéshez felhasználható keret. Emellett számos termékkel shortolhat is, napközben és éjszaka egyaránt. Ezeket a befektetési lehetőségeket kizárólag igen tapasztalt befektetők számára tartjuk fennt. A tartalékkezelő rendszerre vonatkozóan további információkat tudhat meg a Dokumentumközpontban található kézikönyvből.

6. „Best execution” befektetés

A DEGIRO biztosítja Önnek, hogy Ön megbízásait a világ legnagyobb tőzsdéin bonyolítsa, a lehető legjobb árakon. Emellett Ön különleges megbízástípusokat is igénybe vehet. Ezekkel akár még tovább csökkentheti költségeit.

7. Befektetéseit innovatív technológiával teljesítjük

Az innováció az egyik legfontosabb érték a DEGIRO számára. Ezek az innovációk egy technológiailag igen erős termékben testesültek meg. A DEGIRO-nál saját magunk által kifejlesztett szoftverrel dolgozunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a jövőben még innovatívabb szolgáltatásokat kínálhassunk. A DEGIRO abban különbözik versenytársaitól, hogy kedvezőbbek a tarifái, globális befektetéseket tesz lehetővé, részvény-töredékekbe is be lehet fektetni, lehetőség van kombinált megbízásra is, praktikus megbízástípusokat kínál, a megbízás összegben is megadható, valamint a felhasználóbarát, új webtrader felület is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Saját fejlesztésű innovatív kereskedési felület ami a könnyen átlátható kereskedést tesz lehetővé

8. Az ügyfélregisztráció pár percet vesz igénybe

Az ügyféllé válás nagyon egyszerű. Akár 10 perc alatt regisztrálhat online. Már az első befizetését követően kereskedhet a DEGIRO-val a világ tőzsdéin. A befizetés jóváírása 2-3 munkanapot is igénybe vehet. Miután jóváírtuk számláján az összeget, máris hozzáférhet rendszerünkön keresztül a világ legtöbb tőzsdei termékéhez.

Igen, ügyfél szeretnék lenni Többet szeretnék tudni