6000 FORINT jutalék visszatérítési bónusz

Lehetőség nyílt arra hogy ön 6000 értékben jutalékmentesen kereskedhessen, azáltal hogy másokkal is megosztja a DEGIRO-val való kereskedés lehetőségét.

Hogyan működik?

Részesüljön 6000 forintos jutalék visszatérítési bónuszban három lépésen keresztül. Bővebb információkért kérjük olvassa el a feltételeket és kondíciókat.

1

Hívja meg az ismerőseit

Hívja meg ismerőseit, hogy nyissanak fiókot a DEGIRO-val a fenti módszerek egyikével.

2

Megnyílik egy DEGIRO számla az Ön linkjén keresztül

Amennyiben a meghívott személy megnyitott egy DEGIRO számlát az Ön linkjén keresztül, akkor a meghívott személy közvetlenül felhasználhatja a 6000 forintos jutalék visszatérítési bónuszt. (Ekkor a meghívottnak 3 hónapja van elérni azt hogy elköltsön 6000 forintot díjak formájában)

3

Ön is részesül a 6000 forintos jutalék visszatérítési bónuszban

Amint a meghívott ügyfél számlájára jóváírjuk a jutalék visszatérítést Ön is részesül a bónuszban. (Ez azt jelenti hogy ekkor Önnek 3 hónap alatt kell 6000 forintnyi díjat elérnie)

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.

A befektetés kockázattal jár.

icon_close

A DEGIRO az első, lakossági befektetők rendelkezésére álló diszkontbróker. A DEGIRO lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy világszerte egyedülállóan alacsony díjak mellett fektethessék be pénzüket. A DEGIRO-nak köszönhetően bárki befektetheti pénzét a világ minden táján. Korábban befektetésekre gyakran csak az európai vagy amerikai tőzsdén volt lehetőség, a DEGIRO-nál viszont a világ más pontjain található tőzsdékre és termékekhez is eljuthatnak a befektetők. Ez azt jelenti, hogy a befektetők sokkal jobban diverzifikálhatják vagyonukat. A DEGIRO tökéletes választás az ügyeiket online intéző befektetők számára. A DEGIRO az utolsó különbséget is megszüntette az intézményi és lakossági befektetők között. Ez a különbség nem más, mint a szolgáltatások díja, amely alapvető fontosságú a magánbefektetők befektetéseinek megtérülése szempontjából.

Logo

Dear investor,

We are re-evaluating our strategy regarding our services in the Hungarian market. For now, we have decided to stop on-boarding new clients. Our apologies for the inconvenience.

Kind regards,

DEGIRO

icon_close