Általános információk

A weboldalra vonatkozó felelősség kizárása a flatex DEGIRO Bank Dutch Branch (DEGIRO) tulajdonába tartozik, amely a flatexDEGIRO Bank AG fióktelepe, aminek székhelye Amszterdam. A DEGIRO bejegyzése a Holland Kereskedelmi Kamaránál 82510245-es számon történik. A DEGIRO felhatalmazást kapott banki és befektetési szolgáltatások nyújtására, és egy német hitelintézet hollandországi fióktelepeként van bejegyezve a Holland Pénzügyi Piacfelügyeletnél (www.afm.nl). és a holland központi bank (www.dnb.nl).

A Weboldal használata

A DEGIRO a jelen weboldalon bemutatott információkat kellő gondossággal állította össze, de azok pontosságáért és teljességéért nem tud felelősséget vállalni. A DEGIRO a weboldal alkalmazásával információkat nyújt az általa kínált (pénzügyi) termékekre és szolgáltatásokra vonatkozóan. A DEGIRO a közölt adatokat előzetes értesítés nélkül módosíthatja.

A jelen weboldalon található információk nem minősülnek a DEGIRO-tól a weboldal látogatója felé irányuló, értékpapírok kereskedésére vagy a DEGIRO által nyújtott szolgáltatások igénybe vételére vonatkozó ajánlatnak vagy meghívásnak.

Felelősségvállalás

A DEGIRO kifejezetten kizárja a felelősséget a jelen weboldalra történő belépés vagy annak használata okán keletkezett károkért. A DEGIRO továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldal hibátlan és folyamatos működéséért. Habár a DEGIRO minden erőfeszítést megtesz a jelen weboldal tartalmának frissítéséért és teljességéért, azonban nem tud garanciát vállalni a weboldalon publikált, illetve az ott elérhetővé tett információk pontosságáért, érvényességéért, teljességéért vagy aktualitásáért. A DEGIRO a fentiekkel kapcsolatban nem vállal felelősséget.

Külső oldalakra, illetve harmadik felekre vonatkozó információ

Amennyiben a DEGIRO harmadik fél internetes oldalára vezető hiperlinkeket jelenít meg, az nem jelenti azt, hogy egyúttal az azokon az internetes oldalakon felkínált termékeket vagy szolgáltatásokat felkínálja. Az ilyen hiperlinkeket mindenki teljes mértékben saját kockázatára veheti igénybe. A DEGIRO nem vállal felelősséget az ilyen internetes oldalak tartalmára, használatára vagy hozzáférhetőségére vonatkozóan. A DEGIRO nem ellenőrizte az ilyen internetes oldalakon található információk valódiságát, pontosságát, ésszerűségét, megbízhatóságát és teljességét.

Szellemi Tulajdonjogok

A jelen weboldalakra vonatkozó minden szellemi tulajdon (beleértve a szerzői jogokat, domain-neveket, védjegyeket, szabadalmakat és egyéb szellemi tulajdonjogokat) a DEGIRO-nál és/vagy engedélyezőinél marad. Tilos a weboldalak tartalmát (beleértve a szövegeket és képeket is) a DEGIRO előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül egészében vagy részben átruházni, feldolgozni, sokszorosítani és/vagy közzétenni. A weboldalak tartalmáról saját, nem kereskedelmi jellegű használatra nyomtatható és/vagy letölthető másolat.

Irányadó Jog

A weboldalakra és a jelen jogi nyilatkozatra a holland jog alkalmazandó. A felek minden, a jelen jogi nyilatkozatból eredő vagy azzal kapcsolatban felmerülő jogvita esetén kizárólag az illetékes amszterdami bírósághoz fordulhatnak jogorvoslatért.

A személyes adatok védelmével és feldolgozásával kapcsolatban felhívjuk figyelmét a DEGIRO nyilatkozatára az adatvédelemről és a cookie-k használatáról.

Módosítások

A DEGIRO fenntartja a jogot arra, hogy a jelen weboldalakon vagy azokon keresztül felkínált információkat, beleértve a jelen jogi nyilatkozatot is, az erre vonatkozó előzetes bejelentés nélkül, bármikor módosítsa. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tanulmányozza a weboldalakat és a jelen jogi nyilatkozatot.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.

A DEGIRO az első, lakossági befektetők rendelkezésére álló diszkontbróker. A DEGIRO lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy világszerte egyedülállóan alacsony díjak mellett fektethessék be pénzüket. A DEGIRO-nak köszönhetően bárki befektetheti pénzét a világ minden táján. Korábban befektetésekre gyakran csak az európai vagy amerikai tőzsdén volt lehetőség, a DEGIRO-nál viszont a világ más pontjain található tőzsdékre és termékekhez is eljuthatnak a befektetők. Ez azt jelenti, hogy a befektetők sokkal jobban diverzifikálhatják vagyonukat. A DEGIRO tökéletes választás az ügyeiket online intéző befektetők számára. A DEGIRO az utolsó különbséget is megszüntette az intézményi és lakossági befektetők között. Ez a különbség nem más, mint a szolgáltatások díja, amely alapvető fontosságú a magánbefektetők befektetéseinek megtérülése szempontjából.

Logo

Dear investor,

We are re-evaluating our strategy regarding our services in the Hungarian market. For now, we have decided to stop on-boarding new clients. Our apologies for the inconvenience.

Kind regards,

DEGIRO

icon_close