Főoldal WebTrader

WebTrader

Amennyiben elfelejtette a jelszavát, akkor a jelszavát alaphelyzetbe állíthatja az oldal alján található "Elfelejtette jelszavát?" gomb megnyomásával.

Navigáljon a www.degiro.hu weboldalra, majd kattintson a felső sorban található "Bejelentkezés" gombra. A felugró ablakban adja meg a felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra. Kattintson ide a bejelentkező oldalért.

Ehhez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik ellátják Önt a tennivalók pontos kimenetelével. Biztonsági okokból az új bankszámlának ugyanazzal a névvel és tulajdonossal kell rendelkeznie mint az előzőnek, ezért az új bankszámlán szereplő névnek meg kell egyeznie az előző számlán lévővel. A bankszámláját csak akkor változtatjuk meg, amennyiben meggyőződtünk arról, hogy az új bankszámla valóban Önhöz tartozik, és a név megyegyezik a jelenlegi bankszámláján található névvel.

 

Ha elfelejtette a felhasználónevét, akkor azt megtalálhatja a DEGIRO üdvözlő e-mailben. Amennyiben ez az e-mail már nem áll az Ön rendelkezésére, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az ugyfelek@degiro.hu címen.

A fiókmegszüntetési szándékát e-mail-en keresztül kell jelezni, az ugyfelek@degiro.hu címen. Amikor megérkezik hozzánk az Ön e-mail-je a fiók megszüntetésével kapcsolatban, értesíteni fogjuk Önt hogy a számlát megszüntettük, illetve amennyiben az nem lehetséges, értesíteni fogjuk az indokról amiért a számla megszüntetése nem kivitelezhető.

 

Nem, a DEGIRO nem alkalmaz inaktivitási díjakat, Ön teljesen szabadon dönthet arról, hogy hány tranzakciót végez a DEGIRO-n keresztül.

 

Amennyiben igénybe veszi az allokáció nevű szolgáltatást (havonta lehetséges) akkor az alábbi táblázatban lévő kamatot kell fizetnie. Azonban ha nem igényli az allokációt akkor évi 4%-os kamatot számítunk fel havi bontásban.

A DEGIRO lehetőséget nyújt nagyon alacsony kamatú készpénzterhelésre az allokációt igénybe véve. Az allokáció igénybevételének díjait a táblázatban láthatja:

HITELKAMATLÁBAK

Valuta

Kamat mértéke

Kamatláb (EUR)

EONIA (minimum 0) + 1.25%

Kamatláb (USD)

USD LIBOR (minimum 0) + 1.25%

Kamatláb (GBP)

LIBOR (minimum 0) + 1.25%

Kamatláb (SEK)

STIBOR (minimum 0) + 1.55%

Kamatláb (DKK)

DKK Tomorrow/Next (minimum 0) + 1.75%

Kamatláb (NOK)

NOWA (minimum 0) + 1.50%

Kamatláb (HUF)

BUBOR (minimum 0) + 2.50%

Minden hónapban megválaszthatja az összeget és pénznemet, amit allokálni szeretni a fiókjához. A legfrissebb igénylési kérelme lesz a mérvadó és az fog érvénybe lépni a következő hónap első napjától. Ez a kérelem automatikusan meg lesz újítva minden hónapban kivéve, ha az ügyfél máshogy nem rendelkezik.

Az allokáció folyamata:

  • Küldjön egy email-t az ugyfelek@degiro.hu címre a regisztrált email címéről és a tárgyban jelezze “Allokáció”
  • A felhasználónevét tüntesse fel
  • Közölje az allokálni kívánt pénznemet és összeget

Például ha allokálni szeretne 10 000 eurót és 2 000 amerikai dollárt a következő hónapban, a következő e-mailt kell eljuttatnia hozzánk:

Tárgy: "Allokáció"
Felhasználónév:
Összeg: 10 000 EUR
Összeg: 2 000 USD

Az allokációból származó előny, hogy rendkívül alacsony díjakon veheti igénybe a készpénzterhelési szolgáltatást. Vegye figyelembe, hogy a kamat minden esetben a teljes összegre vonatkozik még akkor is, ha azt csak részben használta fel. Minden alkalommal jóváírásra kerül az igényelt allokáció, amennyiben megfelel a fiókja margin követelményének.

Nem allokált készpénzterhelés esetén évi 4% kamatot számítunk fel havi bontásban fizetve.

Amennyiben olyan pénzügyi eszközzel szeretne kereskedni, amely nem szerepel a WebTrader platformon, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az ugyfelek@degiro.hu e-mail címen keresztül. Adja meg a termék ISIN kódját, és tájékoztatni fogjuk önt hogy a termék felvétele lehetséges e, s amennyiben igen, akkor felvesszük a terméket. Általában egy termék hozzáadható a platformhoz mindaddig, amíg a DEGIRO által elérhető tőzsdén jegyzik a terméket.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.