Főoldal WebTrader

WebTrader

Amennyiben elfelejtette a jelszavát, akkor a jelszavát alaphelyzetbe állíthatja az oldal alján található "Elfelejtette jelszavát?" gomb megnyomásával.

Navigáljon a www.degiro.hu weboldalra, majd kattintson a felső sorban található "Bejelentkezés" gombra. A felugró ablakban adja meg a felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra. Kattintson ide a bejelentkező oldalért.

Ehhez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik ellátják Önt a tennivalók pontos kimenetelével. Biztonsági okokból az új bankszámlának ugyanazzal a névvel és tulajdonossal kell rendelkeznie mint az előzőnek, ezért az új bankszámlán szereplő névnek meg kell egyeznie az előző számlán lévővel. A bankszámláját csak akkor változtatjuk meg, amennyiben meggyőződtünk arról, hogy az új bankszámla valóban Önhöz tartozik, és a név megyegyezik a jelenlegi bankszámláján található névvel.

 

Ha elfelejtette a felhasználónevét, akkor azt megtalálhatja a DEGIRO üdvözlő e-mailben. Amennyiben ez az e-mail már nem áll az Ön rendelkezésére, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az ugyfelek@degiro.hu címen.

A fiókmegszüntetési szándékát e-mail-en keresztül kell jelezni, az ugyfelek@degiro.hu címen. Amikor megérkezik hozzánk az Ön e-mail-je a fiók megszüntetésével kapcsolatban, értesíteni fogjuk Önt hogy a számlát megszüntettük, illetve amennyiben az nem lehetséges, értesíteni fogjuk az indokról amiért a számla megszüntetése nem kivitelezhető.

 

Nem, a DEGIRO nem alkalmaz inaktivitási díjakat, Ön teljesen szabadon dönthet arról, hogy hány tranzakciót végez a DEGIRO-n keresztül.

 

Amennyiben olyan pénzügyi eszközzel szeretne kereskedni, amely nem szerepel a WebTrader platformon, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az ugyfelek@degiro.hu e-mail címen keresztül. Adja meg a termék ISIN kódját, és tájékoztatni fogjuk önt hogy a termék felvétele lehetséges e, s amennyiben igen, akkor felvesszük a terméket. Általában egy termék hozzáadható a platformhoz mindaddig, amíg a DEGIRO által elérhető tőzsdén jegyzik a terméket.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.