Főoldal Pénzátutalás

Pénzátutalás

Az átutaláshoz az alábbi adatokra lesz szüksége:

Számlatulajdonos neve: Stichtig De Giro

Számlaszám: 1630 0000 0300 2318 9000 6406

IBAN: HU27163000000300231890006406

SWIFT: DEUTHU2B

Deviza: HUF

Az utalást követően 1-2 munkanap mire a beutalt pénzösszeg megjelenik az Ön értékpapírszámláján.

FONTOS: Kérjük semmiképp ne küldjön külföldi valutát a fent megadott bankszámlára. Amennyiben szeretne Eurót utalni, vagy más egyéb külföldi valutát, kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal az ugyfelek@degiro.hu e-mail címen.

FONTOS: Amennyiben egy kapcsolt számláról (számla, amelynek több mint egy tulajdonosa van) szeretne beutalni, küldenie kell nekünk egy a bank által kiadott és lepecsételt rendelkezési jogot bizonyító dokumentumot, amely kijelenti hogy Ön és a második személy egyaránt kezelhetik az adott bankszámlát. A kiadott dokumentumon az alábbiaknak kell látszania: a bankszámla IBAN-ja, a dokumentum keletkezési dátuma, az Ön teljes neve mint a bankszámla felett rendelkezési joggal rendelkező személy, a második személy teljes neve mint a bankszámla felett rendelkezési joggal rendelkező személy, a bank aláírása, és a banki pecsét. Ezt az ugyfelek@degiro.hu e-mail címre kell küldeni.

Jelentkezzen be a fiókjába, majd kattintson a "Pénz be- és kifizetése" gombra. Ezt követően válassza az "Átutalás az ellenszámlára" opciót. Írja be az átutalni kívánt összeget.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.

A befektetés kockázattal jár. Elveszítheti befektetését/ annak egy részét. Azt tanácsoljuk, hogy csak tudásának és tapasztalatának megfelelő pénzügyi termékekbe fektessen be.