A TÖRTÉNETÜNK...

A DEGIRO mindenki számára elérhető. A platformunkat, és az alacsony költséggel rendelkező intézményeket, valamint a lakossági befektetőket egyaránt igénybe vehetik.

A DEGIRO 2013 óta elérhető a lakossági befektetők számára. Azóta már 18 országban folytatja tevékenységét, azzal a céllal hogy a lehető legalacsonyabb díjakat biztosítsa minden befektető számára. Ezáltal a befektetők más brókerekhez képest akár átlagosan 80%-al alacsonyabb díjakkal kereskedhetnek.

DEGIRO AMSTERDAM

MISSZIÓ:

A DEGIRO arra törekszik, hogy az egész világon mindenki számára megfizethetővé tegye a tőzsdéken való kereskedelmet.

VÍZIÓ:

A technológia és a pénzügyi tudás ötvözésével, a DEGIRO mindenki számára élvonalbeli és költséghatékony pénzügyi szolgáltatásokat nyújt.

AZ INNOVÁCIÓ AZ ÜZLETI TEVÉKENYSÉGÜNK KÖZÉPPONTJÁBAN ÁLL.

AZ INNOVÁCIÓ AZ ÜZLETI TEVÉKENYSÉGÜNK KÖZÉPPONTJÁBAN ÁLL.

A DEGIRO mindig arra törekszik hogy a legfejletteb lehetőségekkel lássa el az ügyfeleit. Alább található a DEGIRO üzleti tevékenységének alap pillérei.

Kereskedési Lehetőségek Világszerte

A DEGIRO-n keresztül az európai befektetők a világ valamennyi piacán eszközölhet befektetéseket. Ellentétben versenytársainkkal, akik közül sokan csak az európai és az amerikai tőzsdékhez való hozzáférést kínálnak, a DEGIRO Ausztráliában, Japánban, Hongkongban és sok más országban is hozzáférést kínál. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy a befektetők diverzifikált portfóliókat vezethessenek.

Saját fejlesztésü platform

A DEGIRO a versenyképes díjstruktúrán és a piacok nagy választékán kívül, egy modern, saját fejlesztésű kereskedési rendszer fenntartását is vállalja. A DEGIRO kereskedési rendszere teljesen saját fejlesztésű, ezért mindig könnyen testreszabható az ügyfelek igényei szerint. Jelenleg több mint 250 000 ügyfél használja ki a DEGIRO által nyújtott alacsany díjstruktúrát. Emellett, könnyű hozzáférést biztosít a világ valamennyi tőzsdéjéhez, hogy az ügyfelek könnyen diverzifikálhassák a befektetéseiket.

Költségcsökkentés

A DEGIRO egy online kereskedési felületet biztosít, amely lehetővé teszi a költségek alacsonyan tartásának mind DEGIRO mind az ügyfélfelek számára. A saját fejlesztésű rendszer és a legmodernebb szerver infrastruktúra biztosítja, hogy a DEGIRO tökéletes mindazon befektetők számára, akiknek az interneten keresztül szeretnék eszközölni a befektetéseiket.

Pénzügyi Felügyelet

A DEGIRO B.V a Holland Pénzpiaci Hatóság (AFM) és a Holland Központi Bank (DNB) felügyelete alatt áll. A DEGIRO engedélyt kapott a holland pénzügyi felügyeletről szóló törvény 2:96. cikke alapján, hogy befektetési vállalkozásként működjön. A DEGIRO alapító okirat szerinti székhelye Amszterdamban található. A DEGIRO a 34342820 számon van regisztrálva az Amszterdami Kereskedelmi és Iparkamaránál.

HOZZON LÉTRE FIÓKOT KÖNNYEDÉN.

HOZZON LÉTRE FIÓKOT KÖNNYEDÉN.

  • Hihetetlenül alacsony díjak.
  • Gyors és egyszerű platform.
  • Világszerte eszközölhet befektetéseket.
  • Megbízható biztonsági struktúra.
  • Hihetetlenül alacsony díjak.
  • Gyors és egyszerű platform.
  • Világszerte eszközölhet befektetéseket.
  • Megbízható biztonsági struktúra.

Partnereink: