DEGIRO = Legjobb a tőzsdén, legjobb az árakban

A DEGIRO az első, magánbefektetők rendelkezésére álló online bróker. Online befektetési felület minden típusú ügyfél számára. A DEGIRO lehetővé teszi számukra, hogy világszerte egyedülállóan alacsony díjak mellett fektethessék be pénzüket.

A DEGIRO-t 2008-ban alapította a BinckBank öt korábbi munkatársa. A cég kezdetben a szakmai piacon nyújtott szolgáltatásokat. Az alacsony díjaknak és a gyors infrastruktúrának köszönhetően a vállalkozás már a kezdetekben erős növekedésnek indult. A csoport azóta már 150 embert foglalkoztat és a rendszerünk évi 30 milliárd eurónak megfelelő tranzakciót bonyilít le a világ 100 különböző tőzsdéjén.

A DEGIRO 2013 szeptemberében nyitotta meg kapuit a magánbefektetők előtt Hollandiában annak érdekében, hogy a nagykereskedelem előnyeit ne csak a szakmai ügyfelek élvezhessék. A DEGIRO a magyar befektetőknek a jelenlegi piaci tarifáknál akár 80%-al olcsóbban kínálja szolgáltatásait. A DEGIRO így számos területen a világ egyik leginkább versenyképes online brókere.

A DEGIRO-nak köszönhetően bárki befektetheti pénzét a világ minden táján. Korábban befektetésekre gyakran csak az európai vagy amerikai tőzsdén volt lehetőség. A közös platformnak köszönhetően a DEGIRO-nál a világ más pontjain található tőzsdékre és termékekhez is eljuthatnak a befektetők. Ez azt jelenti, hogy a magánbefektetők sokkal jobban diverzifikálhatják vagyonukat.

A DEGIRO az egyedülállóan alacsony díjak mellett 2014-ben néhány innovatív eszközzel is előrukkolt, amelyek segítségével a befektetők egyszerűen állíthatják össze diverzifikált portfóliójukat. Ez úgy lehetséges, hogy a DEGIRO-nál töredékekbe is fektetheti pénzét, már 1 euró összegtől. Megbízásait emellett nemcsak a hagyományos módon, mennyiségben, hanem összeg formájában is leadhatja.

A DEGIRO tökéletes választás az ügyeiket online intéző befektetők számára. Nálunk az ügyfeleknek nem kell felesleges díjakat fizetniük. A DEGIRO az utolsó különbséget is megszüntette a szakmai és magánbefektetők között. Ez a különbség nem más, mint a szolgáltatások ára, amely alapvető fontosságú a magánbefektetők befektetéseinek hozama szempontjából.